spot_img
ZabavaNOVI SKANDAL JADRANKE BARJAKTAROVIĆ! Video zapalio mreže! Ne može nam niko ništa,...

NOVI SKANDAL JADRANKE BARJAKTAROVIĆ! Video zapalio mreže! Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije (VIDEO)

Pevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu negativnih komentara kad je na jednoj proslavi u Podgorici, 2020. godine, pevala stihove: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, a sada je to ponovo učinila.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa njenog nastupa za Novu godinu u Crnoj Gori, na kojem je pevala pesmu Mitra Mirića – „Ne može nam niko ništa“.

Kako se može videti na snimku, Jadranka je sa osmehom na licu pevala stih: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, a potom je jednom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali u izmenjenom obliku.

Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Podsetimo, Jadranka se 2020. godine, posle skandala, pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi.

„Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome“, napisala je pevačica tada i dodala da ju je ponela atmosfera.

„Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom.

(Pančevac/Blic)

POVEZANE VESTI

POSTAVI KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime
Captcha verification failed!
цаптцха кориснички резултат није успео. молимо Вас да нас контактирате!

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

POPULARNO

ŠANSA ZA JEFTINIJE ZAGREVANJE RADIJATORA Prijave na gradski konkurs do prve nedelje decembra! Uslov loše grejanje i sloga stanara!

Stambene zajednice imaju šansu da se do prve nedelje decembra prijave na gradski konkurs i da postanu kandidati za dobijanje novca za poboljšanje daljinskog...

TRENING CENTRA U MŠ PANČEVO Novih 16 radionica, učionica i amfiteatar sa modernom opremom

Kamen temeljac trening centra u Mašinskoj školi Pančevo površine oko 1.900 kvadrata i vrednosti dva miliona evra položili su prethodne nedelje direktorka Kancelarije za...

TREBA KAŽNJAVATI POČINIOCE Atari u plamenu je šteta koju treba smesta sprečiti! Brojne su posledice izgorelog zemljišta

Upaljene njive u atarima južnog Banata su slika koja se ponavlja iz godine u godinu. Veliko je pitanje dokle će zemljište moći da podnosi...

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnče i mišiće sa Strelišta

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest...

GRADSKA BIBLIOTEKA PANČEVO: Promocija romana „Mesto mleka pilula“ 17. novembra

Promocija romana „Mesto mleka pilula“ autora Miloša Tome biće upriličena u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo u petak, 17. novembra, od 19 sati. O delu će...