spot_img
VESTIDruštvoHLADNO I VETROVITO Kišobran ponesite i danas. Ponovo nam stiže i sneg....

HLADNO I VETROVITO Kišobran ponesite i danas. Ponovo nam stiže i sneg. Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

U Srbiji danas malo hladnije i vetrovito, oblačno i mestimično sa kišom, a na istoku i u planinskim predelima sneg. Naviša temperatura od 3 do 6 stepeni.

Sneg će padati i u Timočkoj Krajini, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni, tokom dana u slabljenju.

Printscreen/RHMZ

U Beogradu će biti oblačno, povremeno s kišom, u višim delovima grada i sa snegom. Istočni i jugoistočni vetar u slabljenju. Najniža temperatura oko dva stepena, a najviša oko četiri.

RHMZ najavio je sneg u nižim predelima za vikend.

Printscreen/RHMZ

„U toku jutra oblačno mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom. U sredu uglavnom suvo. U četvrtak i petak sneg se očekuje najpre u brdsko-planinskom području, a za vikend i u nižim predelima uz manji snežni pokrivač“, objavio je RHMZ.

Hidrološko upozorneje i dalje na snazi.

Printscreen/RHMZ

„Na Savi kod hidrološke stanice Šabac vodostaj će se u naredna 24 časa kretati oko granice vanredne odbrane od poplava, a zatim će preći u manje opadanje. Na gornjem toku Zapadne Morave sa pritokama tokom 23./24. januara vodostaji će biti u porastu sa mogućnošću dostizanja upozoravajućih nivoa. Na Ibru sa pritokama tokom 23./24. januara vodostaji će biti u porastu i kretaće se iznad granica odbrane od poplava. Na Tamišu kod hidrološke stanice Jaša Tomić vodostaj će biti u manjem porastu i stagnaciji do 24. januara i kretaće se iznad granice redovne odbrane od poplava“, upozorava RHMZ.

Vreme narednih dana

sredu pretežno oblačno i u većini predela suvo. Moguća je ređa pojava kratkotrajne kiše i susnežice, a u centralnim i južnim predelima su mogući kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 3°C. U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije. U petak i za vikend oblačno i hladnije sa susnežicom i snegom.

Printscreen/RHMZ

Biometeorološka prognoza za Srbiju za utorak, 24. januar

Očekivane biometeorološke prilike će biti nešto povoljnije, ali većina hroničnih bolesnika i dalje može osećati svoje uobičajene tegobe. Opreznost se preporučuje nervno labilnim osobama. Od meteoropatskih reakcija očekuju se reumatski bolovi i nervoza. Svim učesnicima u saobraćaju savetuje se oprez.

(Pančevac/Kurir)

POVEZANE VESTI

POSTAVI KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime
Captcha verification failed!
цаптцха кориснички резултат није успео. молимо Вас да нас контактирате!

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

POPULARNO

ŠANSA ZA JEFTINIJE ZAGREVANJE RADIJATORA Prijave na gradski konkurs do prve nedelje decembra! Uslov loše grejanje i sloga stanara!

Stambene zajednice imaju šansu da se do prve nedelje decembra prijave na gradski konkurs i da postanu kandidati za dobijanje novca za poboljšanje daljinskog...

TRENING CENTRA U MŠ PANČEVO Novih 16 radionica, učionica i amfiteatar sa modernom opremom

Kamen temeljac trening centra u Mašinskoj školi Pančevo površine oko 1.900 kvadrata i vrednosti dva miliona evra položili su prethodne nedelje direktorka Kancelarije za...

TREBA KAŽNJAVATI POČINIOCE Atari u plamenu je šteta koju treba smesta sprečiti! Brojne su posledice izgorelog zemljišta

Upaljene njive u atarima južnog Banata su slika koja se ponavlja iz godine u godinu. Veliko je pitanje dokle će zemljište moći da podnosi...

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnče i mišiće sa Strelišta

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest...

GRADSKA BIBLIOTEKA PANČEVO: Promocija romana „Mesto mleka pilula“ 17. novembra

Promocija romana „Mesto mleka pilula“ autora Miloša Tome biće upriličena u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo u petak, 17. novembra, od 19 sati. O delu će...