spot_img
VESTIDruštvoJOŠ DVA STANA DOBILA SVOJE VLASNIKE Završeno drugo izvlačenje nagradne igre UZMI...

JOŠ DVA STANA DOBILA SVOJE VLASNIKE Završeno drugo izvlačenje nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI Nagrade otišle u Vršac i Rakovicu!

Završeno je drugo izvlačenje novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Još dva stana u beogradskom naselju „Zemunske kapije“ dobili su nove vlasnike.

Dobitnica jednoiposobnog stana od 46,5 kvadrata je Dragana Slamarski iz Vršca.

KOD: CJ246144

printscreen/RTS

Dvosoban stan veličine 54 kvadrata ide Senki Jovanović iz Beograda (Rakovica).

KOD: BE971063

printscreen/RTS

Lena Kovačević, u društvu voditelja Slobodana Šarenca, donela je sreću novim vlasnicima stanova.

Danas je bilo 704.063 učesnika, to jest čak 59.398.213 računa!

„Veliki broj pristiglih računa govori da ste ozbiljno shvatili borbu protiv sive ekonomije“, rekao je voditelj Slobodan Šarenac.

Ovo je drugo od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus.

Podsetimo, prošle nedelje je Suzana Mančić donela sreću Vladanu Petroviću iz Šapca, koji je dobio jednoiposoban stan, i Malini Radisavljević iz Blaca, kojoj su pripali ključevi dvosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“. Vladanu je sreću doneo račun od kupljenih cigara, a Malini račun od smokija kupljen za sina.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

 

(Pančevac/Kurir)

DOBITNICI STANOVA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI POTPISALI UGOVOR Mali: Do sada skenirano oko 55 miliona računa

VIŠE OD 50 MILIONA FISKALNIH RAČUNA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI Novo izvlačenje je u subotu 4. februara!

POVEZANE VESTI

POSTAVI KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime
Captcha verification failed!
цаптцха кориснички резултат није успео. молимо Вас да нас контактирате!

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

POPULARNO

ŠANSA ZA JEFTINIJE ZAGREVANJE RADIJATORA Prijave na gradski konkurs do prve nedelje decembra! Uslov loše grejanje i sloga stanara!

Stambene zajednice imaju šansu da se do prve nedelje decembra prijave na gradski konkurs i da postanu kandidati za dobijanje novca za poboljšanje daljinskog...

TRENING CENTRA U MŠ PANČEVO Novih 16 radionica, učionica i amfiteatar sa modernom opremom

Kamen temeljac trening centra u Mašinskoj školi Pančevo površine oko 1.900 kvadrata i vrednosti dva miliona evra položili su prethodne nedelje direktorka Kancelarije za...

TREBA KAŽNJAVATI POČINIOCE Atari u plamenu je šteta koju treba smesta sprečiti! Brojne su posledice izgorelog zemljišta

Upaljene njive u atarima južnog Banata su slika koja se ponavlja iz godine u godinu. Veliko je pitanje dokle će zemljište moći da podnosi...

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnče i mišiće sa Strelišta

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest...

GRADSKA BIBLIOTEKA PANČEVO: Promocija romana „Mesto mleka pilula“ 17. novembra

Promocija romana „Mesto mleka pilula“ autora Miloša Tome biće upriličena u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo u petak, 17. novembra, od 19 sati. O delu će...