spot_img
SportSRBIJA SE IZBLAMIRALA I SA NOVIM SELEKTOROM: Poraz naših vaterpolista od Amerike,...

SRBIJA SE IZBLAMIRALA I SA NOVIM SELEKTOROM: Poraz naših vaterpolista od Amerike, za četvrtinu primljeno ČAK OSAM GOLOVA!

Ono što smo od naših “delfina“ gledali u najvećem delu ove godine, događa se i na njenom kraju.

Posle slabih rezultata tokom leta u Svetskoj ligi, na Svetskom i Evropskom prvenstvu, najtrofejniji selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić se povukao sa te pozicije, a nasledio ga je trener kragujevačkog Radničkog Uroš Stevanović.

Aktuelna smena generacija u našem nacionalnom timu protiče znatno teže nego što se očekivalo, a da još uvek ima mnogo problema u igri “delfina“ pokazalo se i danas na turniru u Lujvilu, gde je reprezentacija Srbije pod vođstvom novog selektora odmerila snage sa selekcijom SAD-a.

Amerikanci su ovaj meč dobili sa 16:12 (2:3, 3:3, 8:3, 3:3), a ono što je doskora bilo nezamislivo kada je reprezentacija Srbije u pitanju, dogodilo se u trećoj četvrtini, kada je naš tim primio neverovatnih osam golova?!

Osim slabosti u odbrani, bilo je i dosta nervoze, dva promašena peterca, ali i fizičkih obračuna u bazenu sa protivničkim igračima. Tokom treće četvrtine su crvene kartone dobili naš reprezentativac Radulović i američki Vavić zbog koškanja, a onda i udaranja preko vode, pa se do kraja te četvrtine igralo pet na pet.

Inače, najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Dod sa tri pogotka, a kod “delfina“ to je bio Drašović sa četiri postignuta gola. Narednu utakmicu na ovom turniru Srbija će odigrati u noći između četvrtka i petka protiv selekcije Španije.

Srbija: Dobožanov, Dimitrijević, Rašović 2, Ranđelović, Lazić, Pljevančić 1, Drašović 4, Jakšić 1, Janković, Ubović 1, Stojanović 2, Vučinić 1, Dobožanov, Radulović.

SAD: Tarner, Huper 1, Vavić 1, Abramson, Daub 2, Kupido, Halok 2, Vudhed 1, Biven 2, Dod 3, Erhard 1, Irving 2, Langiević, Vajnberg.

(Pančevac/Sportske)

POVEZANE VESTI

POSTAVI KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime
Captcha verification failed!
цаптцха кориснички резултат није успео. молимо Вас да нас контактирате!

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

POPULARNO

ŠANSA ZA JEFTINIJE ZAGREVANJE RADIJATORA Prijave na gradski konkurs do prve nedelje decembra! Uslov loše grejanje i sloga stanara!

Stambene zajednice imaju šansu da se do prve nedelje decembra prijave na gradski konkurs i da postanu kandidati za dobijanje novca za poboljšanje daljinskog...

TRENING CENTRA U MŠ PANČEVO Novih 16 radionica, učionica i amfiteatar sa modernom opremom

Kamen temeljac trening centra u Mašinskoj školi Pančevo površine oko 1.900 kvadrata i vrednosti dva miliona evra položili su prethodne nedelje direktorka Kancelarije za...

TREBA KAŽNJAVATI POČINIOCE Atari u plamenu je šteta koju treba smesta sprečiti! Brojne su posledice izgorelog zemljišta

Upaljene njive u atarima južnog Banata su slika koja se ponavlja iz godine u godinu. Veliko je pitanje dokle će zemljište moći da podnosi...

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnče i mišiće sa Strelišta

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest...

GRADSKA BIBLIOTEKA PANČEVO: Promocija romana „Mesto mleka pilula“ 17. novembra

Promocija romana „Mesto mleka pilula“ autora Miloša Tome biće upriličena u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo u petak, 17. novembra, od 19 sati. O delu će...